Košarka

NEJPIR NAM TRAŽIO TRI PUTA VEĆU PLATU! Oglasio se predsednik kluba, spomenuo i Mirotića: Mi plaćamo POLA njegove zarade

Autor Nemanja Stanojčić

Predsednik Armanija pričao je o Šabazu Nejpiru, Nikoli Mirotiću, očekivanjima od ekipe, lošim rezultatima...

Izvor: MN Press/Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Armani se žestoko muči na početku sezone. Ima pet poraza u šest mečeva u Evroligi, sve su nervozniji u timu. Videlo se to i po žustroj raspravi Nikola Melija i Nikole Mirotića. Zbog toga traže pojačanja, pre svega na bekovskim pozicijama. Glavna meta bio je Kendrik Nan koji je završio u Panatinaikosu.

Predsednik kluba iz Milana Pantaleo Del'Orko pričao je o svim tim problemima, a spomenuo je i Šabaza Nejpira i Nikolu Mirotića. "Ne ide nam dobro sada, imamo velika očekivanja u Evroligi. Mesina? Ne smemo da zaboravimo šta je sve uradio za klub. Hteli smo da produžimo ugovor sa Nejpirom letos, ali je tražio tri puta veću platu i nismo hteli da potrošimo sav taj novac", rekao je Del' Orko za italijansku "Gazetu".

Zatim se dotakao Mirotića koji je dao reč Partizanu, pa završio u Milanu. "Već smo uložili veliki novac u Mirotića, iako Barsleona još uvek plaća polovinu njegove plate. Doveli smo Maoda Loa, koji još ne igra na nivou koji očekujemo. Na tržištu som, tražimo, ali nećemo trošiti veliki novac. Postoje granice koje moramo da poštujemo, ne želimo da plaćamo kazne", poručio je prvi čovek kluba iz Milana.

BONUS VIDEO: