PRED BUDUĆNOST

MOMCI, DA SE DRŽIMO DOGOVORA! Janis Sferopulos traži JEDNO od igrača Zvezde pred derbi ABA lige

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda i Budućnost sastaju se u nedelju u derbiju 6. kola ABA lige.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda Meridianvet u nedelju od 19 časova u beogradskoj "Areni" igra derbi meč 6. kola ABA lige protiv Budućnosti. U pitanju je jedini neporaženi tim u regionalnom takmičenju, što će biti veliki izazov za Janisa Sferopulosa i njegove igrače zbog velike energetske potrošnje zbog meča protiv Bajerna u četvrtak u Evroligi.

"Igramo narednu utakmicu protiv jako dobrog tima. Za sada su neporaženi u ABA ligi i već ta činjenica pokazuje njihov kvalitet. Moramo da budemo fokusirani, i ono što je takođe vrlo važno da se držimo dogovora i našeg plana tokom svih 40 minuta utakmice", rekao je Janis Sferopulos u najavi utakmice za zvanični sajt Crvene zvezde, uz nadu da će njegova ekipa nastaviti sa dobrim partijama u Areni.

"Vrlo važna utakmica za nas. Igramo protiv ekipe koja je lider na tabeli bez poraza su, igraju dobro i znamo da nas čeka težak posao. Pobeda protiv Bajerna sigurno znači puno posebno na polju samopouzdanja, dobro treniramo i radimo dobro, polako se kompletiramo. Recept se zna, velika motivacija, fokus na utakmicu i rivala, ipridržavanje dogovora i plana iz svlačionice. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj vrlo važnoj utakmici", dodao je Stefan Lazarević.

Podsetimo, Crvena zvezda je dobila poslednjih sedam mečeva protiv Budućnosti, a poslednji poraz kod kuće, Podgoričani su im naneli još davne 2020. godine.

BONUS VIDEO: