Bum!

SEVNUO EMBIDOV LAKAT - POGODIO U FACU BOSANCA! Nurkić pao zbog udarca, a svi se SMEJU Džoelu?!

Autor Dušan Ninković

Džoel Embid udario laktom u lice Jusufa Nurkića tokom NBA utakmice.

Izvor: Twitter/BleacherReport/printscreen

Košarkaši Filadelfije i Finiksa otvorili su program u NBA ligi u subotu uveče, a tokom veoma zanimljive utakmice videli smo i skandalozan potez novog američkog reprezentativca Džoela Embida. Najbolji koašrkaš Filadelfije u pobedi nad Finiksom (112:100) ubacio je 26 poena uz 11 skokova, a košarkašu iz Bosne i Hercegvoine Jusufu Nurkiću "spakovao" je i lakat u lice!

Sudije su odlučile da ga kazne tehničkom greškom za taj potez, a navijači na društvenim mrežama smejali su se Embidu zbog poteza koji je izveo. Dok je bio u prodoru ka košu i išao na polaganje, Džoel se razmahao rukama i u jednom trenutku sevnuo je njegov lakat. Pogodio je Nurkića u facu, a zatim od završio na zemlji - kao da je u ovom sukobu bio žrtva! Pogledajte tu situaciju:

Od siline udarca pao je i Jusuf Nurkić, ali on nije poznat kao igrač koji voli da folira, pa smo sigurni da udarac Džoela Embida nije bio nimalo prijatan. Tom prilikom izvukao je deblji kraj, a što se tiče njihovog okršaja na terenu - Embid je bio mnogo bolji. Nurkić je postigao 11 poena, imao devet skokova i pet asistencija, a njegov tim nije mogao da stigne do pobede protiv tima iz Pensilvanije. ekipa Filadelfije je u poslednjoj deonici prelomila susret u svoju korist, iako je fenomenalni Kevin Durent imao 31 postignut poen na meču.

BONUS VIDEO: