skandalozno...

JAVIO SE NAJVEĆI KRITIČAR NIKOLE JOKIĆA! Dramatična poruka celoj ligi: "Ako Denver opet bude prvi..."

Autor Dušan Ninković

Prošle godine zbog njega nije bio MVP, a sada na vreme upozora ostale timove!

Izvor: Profimedia

Košarkaši Denvera fantastično igraju na početku nove sezone, predvođeni najboljim igračem lige Nikolom Jokićem, a kod njegovih kritičara to već izaziva paniku. Čovek koji ga je najviše napadao prethodne sezone, nekadašnji igrač i aktuelni analitičar sa američkih televizijskih kanala Kendrik Perkins zabrinut je da će Denver Nagetsi ponovo osvojiti NBA ligu, ako ih neko u Zapadnoj konferenciji ne spreči da to urade.

Po njegovim rečima, srpski centar bi mogao da odvede Denver do prvog mesta na kraju ligaškog dela sezone, što bi timu iz Kolorada obezbedilo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Kako nikome nije lako da igra u Denveru, na ogromnoj nadmorskoj visini, Perkins smatra da bi takva prednost bila krucijalna na putu Nagetsa do druge šampionske titule u nizu, a samim tim i novih priznanja za srpskog košarkaša.

"Da sam ja konkurent u Zapadnoj konferenciji... Činio bih sve što je u mojoj moći da dobijem prednost domaćeg terena. Ako Jokić i Nagetsi ponovo budu prvi nosioci, gotovo je sve na Zapadu! Ti ljudi ne gube na svom terenu", napisao je Kendrik Perkins na Tviteru. Pogledajte njegovu objavu:

Košarkaši Denvera nakon prvih sedam mečeva u sezoni imaju šest pobeda, a Nikola Jokić igra fantastično i već je istakao kandidaturu za novo MVP priznanje. Nagetsi su do sada odigrali četiri meča na svom terenu - redom su pobeđivali Los Anđeles Lejkerse (119:107), Jutu Džez (110:102), Dalas Maverikse (125:114) i Čikago bulse (123:101).

BONUS VIDEO: