Izrazito ljut!

ŽELJKO OPSOVAO KRAJ KLUPE: ZAMENI GA, ODMAH URADITE TO! Obradović ponavlja ovo CELE SEZONE, ali...

Autor Nikola Lalović

Željko Obradović ovo ponavlja cele sezone!

Izvor: Arenasport 1/screenshot

Priča cele sezone Željko Obradović o tome da njegovi igrači ne koriste na pravi način "male" faulove, ali nikako da se taj aspekt igre njegovog tima popravi. Sada je u drugoj četvrtini meča sa Splitom u ABA ligi bio izuzetno ljut na mladog Tristana Vukčevića jer nije faulirao protivničkog igrača na vreme! 

Nakon što je Tonko Vuko dao dve uzastopne trojke u dva napada, Naneli je bacio loptu u ruke protivničkim igračima, a zatim je Tišma takođe dao trojku. Propustio je u razvoju kontranapada Vukčević da faulira Tišmu i zbog toga je razbesneo svog trenera. 

"Gde ideš, gde ideš? Imamo napravljen samo jedan faul, tri faula imate da napravite, odmah napravite j***ni faul! Zek, zameni ga! Zameni ga!", vikao je vidno ljuti Željko Obradović i odmah je zamenio Vukčevića. Pogledajte kako je to izgledalo:

U nastavku poluvremena Partizan je uspeo da povrati kontrolu nad utakmicom, pa je do pauze vodio dvocifrenom razlikom. Ipak, već sada je jasno šta će Obradović da ponavlja na treninzima pred meč protiv Fenerbahčea u četvrtak.

BONUS VIDEO: