Neočekivano!

"PA, PIŠI MI ONDA" - AMERIKA BRUJI O NJIMA! Čuveni NBA as muva 20 godina mlađu reperku i to JAVNO! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Bivši NBA košarkaš Pol Pirs rešio je da smuva reperku Rubi Rouz koja je mnogo mlađa od njega.

Izvor: Instagram/therubirose/paulpierce/printscreen

Nekadašnji NBA košarkaš Pol "Istina" Pirs (46) ponovo je u centru pažnje, ali ovog puta mediji ne pišu o košarci! Bivši košarkaš Bostona, Bruklina, Vašingtona i LA Klipersa u centru pažnje je jer je na društvenoj mreži Tviter javno muvao američku reperku Rubi Rouz (26) - i to na veoma neobičan način!

Ispod jedne od fotografija koju je atraktivna Amerikanka podelila sa svojim pratiocima dve decenije stariji Pirs se javio sa samo dve reči - "My crush", što bismo mogli da prevedemo kao "Moja simpatija", odnosno osoba koja mu se sviđa. NBA šampion sa Bostonom 2008. godine iznenadio je javnost u SAD ovakvim potezom, ali se čini da je Rubi bila spremna. Usledio je odgovor zbog kojeg je Pol u centru pažnje medija!

"Piši mi onda, 4046899173", napisala je "Ruža" i podelila broj telefona na koji bivši košarkaš može da je kontaktira. Naravno, nije svoj privatni broj otkrila čitavom svetu - ovo je kod preko kojeg kreatori na sajtovima za odrasle komuniciraju sa svojim fanovima, pa ukoliko Pirs odluči da napravi još jedan korak u muvanju američke muzičarke, moraće tamo da pošalje poruku i potrudi se da dobije neki malo privatniji kontakt. Pogledajte kako izgleda Rubi Rouz, jedna od najatraktivnijih devojaka rep muzike:

Košarkaški fanovi, ali i ljubitelji muzike koju stvara Rubi Rouz počeli su da ismevaju Pola Pirsa na društvenim mrežama. Po njihovom mišljenju, za čoveka od gotovo 50 godina nije prikladno da piše ovakve stvari javno, ali deluje da bivši košarkaš ima šanse - Ruža kaže da obožava košarku i košarkaše, a često je možemo videti i na NBA mečevima.

Ko bi mogao da je vodi tamo češće od čoveka koji je bio NBA šampion i MVP finala 2008. godine, učesnik Ol-star vikenda 10 puta, deo najbolje ruki petorke kad je ušao u ligi i legende zbog koje je Boston povukao broj 34? Takođe, Pirs je svoj kultni status u ligi gradio nadimkom "Istina" koji mu je dao lično Šekil O'Nil jer je i legendarnog centra iznenadilo koliko je dobar bio na početku karijere. Najveće poštovanje svih ljubitelja NBA dobio je nakon sezone 2000/01 u kojoj je odigrao svaki od 82 mečeva, iako je u septembru 2000. godine dobio čak 11 uboda u facu, vrat i leđa, kao i razbijanje flaša o glavu u toku izlaska sa prijateljima.

Inače, Pol Pirs je svojevremeno bio u braku iz kojeg ima dve ćerke i sina. Pre godinu i po dana činilo se da je u srećnoj vezi sa Sofijom, ali... Sada ima drugu "metu" u svetu poznatih.

BONUS VIDEO: