HM!

JOKIĆ SEO PRED NOVINARE I ZAPREPASTIO IH! "Znam šta ćete da pitate", održao govor i hteo kući, ali... (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novinari nisu tako lako hteli da puste Nikolu Jokića kući posle blistave partije protiv Nju Orleansa.

Izvor: Youtube/Denver Nuggets/Printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić oduševio je prethodne noći u NBA ligi pošto je vodio svoj Denver do velikog preokreta i pobede nad Nju Orleansom (134:116). Jokić je na toj utakmici igrao povređen i opet je uspeo da izvodi "džordanovske poteze" i da takođe sruši rekord Lebrona Džejmsa po broju tripl-dablova, dok je takođe nakon meča bio veoma raspoložen i da se našali sa američkim novinarima.

O čemu se radi? Jokić je došao na konferenciju za medije, seo za sto i pogledao u papir sa statistikom, nakon čega je odlučio da ne čeka pitanja novinara nego da "izbifla šta ima". Napravio je svoju analizu utakmice od dva minuta u nadi da će tako "ubiti duh" novinara i da mu neće postaviti nijedno pitanje.

"Mogu samo da pričam, znam šta ćete pitati, jeste spremni? Džulijan je bio dobar danas, imao je veliki uticaj na našu igru, doneo nam je energiju, ali još mora da nauči neke stvari. Samo mora da bude malo agresivniji, zbog sebe, zbog samopouzdanja. I nama će pomoći ako bude agresivniji u budućnosti. Treća četvrtina je bila neverovatna za nas, posebno nakon prvog poluvremena, kada nije bilo energije, lopta nije išla... Mislim da u prvom poluvremenu nismo stvarali prilike za šut, oni su pogađali trojke neverovatno, a mi nismo imali fokus. U drugom delu smo dobili meč", kazao je Nikola i potom se nasmejao, dok je jedan od novinara dobacivao "da li je to to".

Jokić nije imao srca da odbije novinare, rekao je da je na raspolaganju ako imaju još nešto da ga pitaju, tako da se zadržao još oko šest minuta odgovarajući na njihova pitanja. Pogledajte kako je to izgledalo!


Pogledajte i najbolje Nikoline poteze protiv Pelikansa!

Nikola Jokić tripldabl rekord
Izvor: Youtube/NBA

BONUS VIDEO: