TUGA

MILOŠ I JELISAVETA IZGUBILI BEBU U SAOBRAĆAJCI! Teodosićeva supruga otkrila POTRESNE detalje: "Bila sam u strahu..."

Autor Nemanja Stanojčić

Miloš Teodosić i Jelisaveta izgubili su dete u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina.

Izvor: Instagram/printscreen/jagodenamagli

Miloš Teodosić (36) potpisao je za Crvenu zvezdu Meridianbet i ostvario je svoj dečački san, zaigrao je za klub za koji navija. Beleži sjajne partije od dolaska Janisa Sferopulosa na klupu srpskog tima, protiv Bajerna je imao dabl-dabl učinak (16, 11as), a protiv Budućnosti je dao 10 poena, uz 6 asistencija. Ali, neko mu je "ukrao šou" u regionalnom derbiju.

Ko? Njegova deca - ćerka Petra (4) i sin Bogdan (2). Njegova supruga Jelisaveta dovela ih je na utakmicu, sedela je sa Minom Nedović, suprugom Nemanje Nedovića. Međutim, priča Miloša i Jelisavete nije idealna u potpunosti, nažalost ona je izgubila jedno dete. "Petru sam dobila iz petog puta vantelesne oplodnje, žene moraju da budu jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana, imala sam dva neuspešna pokušaja, pobačaj, prolazila sam kroz razne faze", rekla je Jelisaveta u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet".

Onda je ispričala potresnu priču. "Vantelesnu sam radila usputno, snimanja i rad bili su jedini način da preživim to. Imala sam strah od neuspeha, ali nikada nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila. Imala sam saobraćajku, nosila sam dvojke, ali je ostala Petra", otkrila je Jelisaveta.

BONUS VIDEO: