Bravo!

BOBAN SE PROŠETAO DO KOŠA, A LEJKERSI GLEDALI! Marjanovićev spektakl u NBA ligi! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Boban Marjanović učestvovao u pobedi Hjsutona nad Los Anđeles Lejkersima.

Izvor: Twitter/WorldWideWob/printscreen

Košarkaši Hjuston Roketsa razbili su Los Anđeles Lejkerse (128:94) u noći između srede i četvrtka, a Boban Marjanović pronašao je način da obeleži ovaj meč! Jedan od omiljenih likova u NBA ligi istakao se u samom finišu meča na kjem je dobio priliku da zaigra, ali i da zakuca protiv jednog od najboljih timova na svetu.

Srpski košarkaš promašio je slobodno bacanje na minut do kraja susreta, a već razbijeni Lejkersi samo su gledali nastavak akcije. Lopta se od prvog obruča odbila na liniju penala, gde je ponovo pala u ruke Marjanoviću. Kada se već otvorila prilika, Boban je u dva koraka stigao do koša i zatim zakucao kao da je reč o treningu, a ne o takmičarskom meču dva tima koji se bore za što bolju poziciju na vrhu Zapadne konferencije. Pogledajte taj trenutak:

Bobanu Marjanoviću ovo je bio tek treći nastup u tekućoj sezoni NBA lige. Na prvom nastupu ubacio je četiri poena u porazu od San Antonio sparsa, a zatim se nije upisao u strelce kada je Hjuston pobedio Sakramento Kingse. Šest poena protiv Lejkersa najbolji su mu učinak u sezoni.

BONUS VIDEO: