Užas!

CELA AMERIKA SMEJE SE DŽEJMSU HARDENU! Došao da ruši Jokića i Denver - ovako neće moći! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Džejms Harden napravio nekarakterističan potez - pre svega jer nije želeo da šutne.

Izvor: Twitter/BleacherReport/printscreen

Los Anđeles Klipersi su nedavno dobili veliko pojačanje u vidu iskusnog beka Džejmsa Hardena, koji bi mogao da bude važan u tekućoj sezoni, ali... Početak karijere u dresu tima iz Los anđelesa nije baš idealan za košarkaša koji je svojevremeno bio jedan od najboljih na svetu. U porazu Klipersa od Bruklina (100:93) Harden se istakao potezom koji je hit u SAD.

Tokom prve deonice Džejms je istrčao kontru svog tima i odlično se pozicionirao u ćošak, odakle je trebalo da "opali" trojku čim dobije loptu. Pas je bio pravovremen, ali Harden je oklevao. Ono što mu se ne dešava često uradio je ovog puta i bila je greška - umesto da šutne Harden je rešio da njegov tim odigra nešto duži napad, a kada je delovalo da nema rešenje za nastavak akcije pribegao je improvizaciji.

Džejms Harden je loptu bacio preko čitavog terena, na drugi kraj hale, a ona je završila u rukama komentatora koji je sedeo pored terena. Pre toga je Harden loptom pogodio neku flašicu na stolu i napravio haos ispred komentatora, a navijači na društvenim mrežama ubrzo su počeli da ga ismevaju zbog ovog detalja. Pogledajte kako je to izgledalo.

Inače, Harden je krajem oktobra stigao u Los Anđeles gde su Klipersi napravili novi drim-tim koji treba da gospodari Zapadnom konferencijom NBA lige. U istom trejdu je u klub stigao i Filip Petrušev, koji je bez odigranog meča prosleđen u drugi tim iz Kalifornije - Sakramento Kingse. Pitanje je da li će i tamo biti mesta za srpskog košarkaša.

BONUS VIDEO: