Ljubav!

BRUNO KABOKLO LJUBI LEPOTICU SA BALKANA! Na profilima zastava Srbije, u SAD sportska karijera! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Prelepa Monika osvojila je srce Brazilca koji je prethodnih dana pojačao Partizan.

Izvor: Instagram/karmen_wwe/printscreen

Košarkaški klub Partizan predstavio je prethodnih dana najnovije pojačanje, brazilskog centra Bruna Kabokla (28) koji treba da ojača reket aktuelnog regionalnog šampiona. Od ranije se zna da je iz reprezentacije prijatelj sa Mateusom dos Santosom, otkrio je da mu je dobar drug i Mateus Saldanja, a za mnoge je tajna da je Bruno Kaboklo u vezi sa Srpkinjom! Odnosno, devojkom koja je delimično našeg porekla, a čini su roditelji nakon građanskog rata u Jugoslaviji emigrirali u Kanadu.

Na društvenim mrežama može se videti da su košarkaš iz Brazila i Monika Klisara, koja ima profesionalno ime Karmen Petrović u vezi! Oni su nedavno bili gosti na venčanju Monikine prijateljice, a ispod brojnih fotografija devojke poreklom sa Balkana koja se u Americi bavi profesionalnim rvanjem mogu se videti komentari novog centra Partizana. Uglavnom su to srca, što pokazuje da je Bruno zaljubljen u Moniku! Pogledajte kako ona izgledA:

Na internetu postoje podaci da je Monika rođena u Zenici, pa se zbog toga navodi da je profesionalna rvačica iz Bosne i Hercegovine. Ipak, na njenim profilima na društvenim mrežama situacija je nešto drugačija. Sama Monika istakla je u prvi plan zastave Srbije, Hrvatske i Kanade, što malo preciznije govori o njenom poreklu.

Njeni roditelji su se tokom ratnih godina na Balkanu preselili u Kanadu, gde je Monika odrasla i zaljubila se u karate, iako to nije bila ljubav na prvi pogled. Počela je da trenira već sa pet godina i na početku joj se nije sviđalo, ali su izazovi postavljeni pred nju postajali sve izazovniji, pa je rešila da ih ispuni! Između ostalog je dva puta osvojila srebro na državnim prvenstvima u Kanadi, a bila je i poteplasirana na Panameričkim igrama čime je stekla normu za Svetsko prvenstvo.

U jednom od svojih intervjua istakla je da je ime dobila po teniserki Moniki Seleš, koja je svojevremeno na najvećim svetskim turnirima predstavljala Jugoslaviju i SAD. Nakon godina u kojima je trenirala karate i stigla do crnog pojasa, Monika Klisara, odnosno Karmen Petrović rešila je da se prebaci u svet profesionalnog rvanja. Debitovala je u leto 2023. godine i već je uspela da stigne u neke u rasprave sa koleginicama koje bi mogle da joj garantuju zanimljivu karijeru u ovom "sportu".

Karmen je trenutno deo "WWE Razvojnog centra" u kojem se bori za ugovor sa najjačoj organizacijom u ovoj vrsti zabave. Najbolji takmičari u akademiji - ako to tako možemo nazvati - dobijaju ugovore u nekoj od tri organizacije, RAW, Smackdown ili NXT koji služi kao razvojno takmičenje. 

BONUS VIDEO: