Košarka

OBRADOVIĆ POTVRDIO, CENTAR DEBITUJE ZA PARTIZAN: Čekamo naše prijatelje, hoćemo da nastavimo u istom ritmu

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović oglasio se pred meč sa Igokeom.

Izvor: MN Press

Partizan dočekuje Igokeu u sedmom kolu ABA lige (nedelja 21 čas). Meč će igrati u posebnim dresovima kao znak podrške za prevremeno rođene bebe. Domaći tim u ovaj duel ulazi sa skorom 5-1, dok su gosti na skoru 4-2. Očekuje se da će biti veliki broj ljudi na tribinama.

Pre meča Željko Obradović je potvrdio da će Bruno Kaboklo biti u timu. "Imali smo dva dana da spremimo meč. Sa velikim respektom čekamo naše prijatelje iz Igokee i sa željom da probamo da nastavimo da igramo u istom ritmu kao i do sada u ABA ligi. Kaboklo je odradio nekoliko treninga i biće u timu", poručio je Obradović.

Zamenik kapitena Danilo Anđušić ima samo reči hvale na račun rivala. "Imamo meč u ABA ligi posle duela u Evroligi i pobede protiv Fenerbahčea. Ne smemo da se opustimo, ove utakmice su nam važne i u svaku moramo da uđemo maksimalno motivisani. Oni imaju dosta iskusnih igrača koji znaju da igraju, čvrsti su. Videli smo to i na ABA Superkupu kada su se vratili u igru posle našeg vođstva od 20 razlike. Dakle, moramo da budemo potpuno fokusirani da bismo došli do pobede", zaključio je Anđušić.

BONUS VIDEO: