Košarka

MITROVIĆ I NAVIJAČI ZADRA? VIDEO SAM KOMEŠANJE... Trener Zvezde se oglasio posle utakmice u Hrvatskoj

Autor Mladen Šolak

Izjava grčkog trenera posle pobede Zvezde u Zadru.

Izvor: YouTube/KK Zadar TV

Crvena zvezda Meridianbet očekivano je pobedila Zadar u gostima, dan nakon nasilja nad Srbima u tom gradu - novinarima i članovima delegacije KK Crvena zvezda. Posle meča, trener crveno-belih Janis Sferopulos govorio je o trijumfu.

"Znali smo da ćemo igrati protiv veoma dobrog tima, pogotovo na domaćem terenu. Zadar igra veoma dobru košarku, znaju kako da igraju timski i znali smo da neće biti lako i da moramo da budemo fokusirani. Zato hoću da čestitam igračima, došli smo veoma fokusirani da igramo tešku utakmicu, mislim da smo u ofanzivnom delu u većem delu bili veoma dobri. U odbrani nismo bili tako efikasni, u nekim delovima svakako nismo, ali u odlučujućim momentima igrali smo veoma dobru odbranu, kakvu želim da igramo. Dozvolili smo Zadru samo 11 poena i mislim da je to napravilo razliku. Kontrolisali smo tako ritam utakmice i pobedili. Nastavljamo, imamo težak raspored i hoću da poželim sreću Zadru".

Sferopulos je bio upitan na konferenciji i šta se dogodilo u trenutku u kojem je košarkaš Zvezde Luka Mitrović bio u raspravi sa navijačima Zadra kraj klupe? "Nisam video šta se događa, video sam neko komešanje, ali okupio sam igrače da igramo utakmicu, jer je najvažnije da igramo košarku. Ovo je košarkaška utakmica".

BONUS VIDEO: