Košarka

OVAJ KOŠ JE SRUŠIO PARTIZAN I UTIŠAO ARENU! Stefan u 15 sekundi ŠOKIRAO šampiona pred Grobarima (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Koš odluke Igokee protiv Partizana

Izvor: MN Press

Košem plejmejkera Stefana Mudija (30), Igokea je pobedila Partizan u Štark areni i nanela crno-belima drugi poraz u ABA ligi ove sezone. U poslednjih 15 sekundi, on je izborio posed za goste u skoku za "mrtvu" loptu sa Zekom Ledejom, a onda je takođe protiv krilnog centra crno-belih utrčao u reket i dao koš odluke - dve sekunde pre kraja.

Pogledajte taj koš američkog plejmejkera:

Partizan potom u preostale dve sekunde nije uspeo da izvede aut kako je hteo i da kazni ovaj koš košarkaša koji je 2022. bio iznenađenje u grčkoj ligi u dresu larise, a onda je proveo prošlu sezonu u francuskom Roanu i u Venecueli.

Iako su gosti vodili 22 poena razlike i u prve tri četvrtine kontrolisali meč, crno-beli su u završnici uspeli da izjednače serijom pogodaka za tri poena i važnim doprinosom Uroša Trifunovića. Partizan je u poslednjem minutu imao i šut za potpuni preokret iza pobedu, ali je Frenk Kaminski promašio tu "otvorenu" trojku i usledila je "mrtva" lopta posle koje je Mudi postao heroj. Pogledajte taj trenutak u slikama:

Partizan će sa iznenadnim skorom 5-2 na Jadranu krenuti u pripremu za "dupli program" predstojeće evroligaške nedelje, u okviru koje će u sredu gostovati Bajernu u Minhenu, a u petak će dočekati Albu u Štark areni. Pročitajte šta je Željko Obradović rekao posle poraza od Igokee.

BONUS VIDEO: