Košarka

ZNALI SMO DA JE TA LOPTA NAŠA! Srušio Partizan u Areni, pa priznao: Jedna stvar je VEĆA od ove pobede

Autor Mladen Šolak

Poruka Vladimira Jovanovića posle trijumfa njegovog tima protiv crno-belih u Štark areni.

Izvor: MN Press

Igokea je pobedila Partizan u Štark areni, košem Stefana Mudija dve sekunde pre kraja, čime je nanela crno-belima drugi poraz na Jadranu ove sezone. Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović govorio je o nastupu svojih igrača, a trener "igosa" priznao je da je osećao da će na kraju poslednja lopta ući.

"Čestitam mojoj ekipi na važnoj pobedi, imali smo lošu utakmicu u prošlom kolu, napravili smo dobru reakciju i u dobrom delu utakmice bili smo pravi. Čak i na kraju, u četvrtoj četvrtini, kad je protivnik stizao prednost i napadao nas u leđa znali smo šta hoćemo i da će jedna lopta da odluči i da bude na našoj strani. I na kraju smo zasluženo pobedili", rekao je mladi srpski stručnjak.

Jovanovićev tim je u Štark areni ostvario peti trijumf ove sezone i izjednačio se sa Partizanom, koji sada ima isti učinak. Šok-poraz od FMP-a u prošlom kolu ipak nije pokolebao "igose". To su dokazali i ovim Mudijevim košem: 

"Jedno je veće od pobede"

"Mislim da smo dobar tim i više me raduje od pobede to da smo bili tim od početka do kraja, i kada je bilo dobro i kada je Partizan pravio serije, ostali smo zajedno, verovali smo, podržavali smo se međusobno i to mi je najveća pobeda", dodao je Jovanović.
Igokea će u sledećem kolu igrati još jedan derbi, protiv Budućnosti kod kuće i tu će imati još jednu šansu da skine skalp favorita i da ostane u vrhu tabele.

BONUS VIDEO: