Doktore!

AU! OTPUSTILI SRBINA, ON IH UPROPASTIO 20 DANA KASNIJE: Nestvaran preokret u režiji miljenika Grobara!

Autor Nikola Lalović

Nije imao strpljenja sa Nenadom Čankom Turk Telekom. Sada je jasno da je to bila greška.

Izvor: MN Press

Kakav meč u Evrokupu! Samo nekoliko nedelja nakon što je Turk Telekom odlučio da otpusti srpskog stručnjaka Nenada Čanka izgubili su od njega u neverovatnom preokretu!

Vodio je srpski stručnjak rođen u Zagrebu Lijetkabelis otkako je otišao iz Partizana 2018. godine pa sve do početka ove sezone, a onda je otišao u Tursku. Ipak nije to dugo trajalo, pa je nedavno otpušten iz Ankare i vratio se u Panevežis. Posle samo tri meča na klupi Turk Telekoma dobio je otkaz, a sada je jasno da su Turci pogrešili.

Sastali su se sa sada već bivšim trenerom u Evrokupu, vodio je turski tim sa 11 poena prednosti na 97 sekundi do kraja pošto je bilo 86:75 za Turk Telekom, a onda do kraja nisu postigli poen.

Lijetkabelist je za to vreme dao 18 poena i došao je do pobede rezultatom 93:86 i to nakon produžetka! Uspeo je litvanski klub prvo da izjednači na 86:86, a onda je u produžetku bilo 7:0! Najefikasniji u sastavu litvanskog tima bio je Orelik sa 31 poenaom, a pratio ga je srpski centar Nikola Popović sa 18. Varnas je imao 17. Sada Lijetkabelis ima tri pobede u Evrokupu, a Turk Telekom je na samo jednoj.

BONUS VIDEO: