OTKRIVENO!

EVO ŠTA SE DESILO KAD SU JOKIĆ I TRENER ISKLJUČENI! Otišli u svlačionicu, a odjekuju SRPSKE psovke (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Jokić i Meloun su bili jako ljuti zbog isključenja, ali na kraju su s osmehom napustili dvoranu zbog pobede.

Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić isključen je već u prvom poluvremenu utakmice Detroit - Denver. Jokić je od samog starta bio besan na sudije, tražio je da se "probude" i da malo više pažnje obrate na to šta se dešava na parketu, međutim oni su ga ignorisali i nije iznenađenje što je Somborac pobesneo i dobio dve tehničke za kratko vreme.

Kada se na sve to uzme i da je njegov trener Majkl Meloun isključen još u prvoj deonici iz istog razloga, može da se kaže da je pravo čudo kako je Denver uopšte uspeo da slavi na gostovanju 107:103. Na kraju, nasmejani su napustili dvoranu Detroita, dok je sa da otkriveno i šta su to Jokić i Meloun radili čitavo poluvreme zajedno u svlačionici, nakon što su zbog "preke naravi" morali da odu sa terena.

"Trener Meloun je rekao da su Jokić i on srodne duše. Gledajući meč zajedno pozadi, bilo je navijanja i bacanja 'koski' kada se nešto dobro desi. A kada se nešto loše dogodi, trener Meloun je rekao da tada samo psuje na srpskom", napisala je novinarka Keti Ving koja je uspela da "zaviri".

Inače, umesto Melouna - ekipu je vodio Dejvid Adelman koji se nakon susreta u svlačionici obratio "isključenima", pa je čak dobacio da je isključenje Jokića pomoglo Denveru da dobije utakmicu. Uključio se i Deandre Džordan koji je došao da "istera" Jokića i Melouna, pa nema sumnje da je u svlačionici šampiona fantastična atmsofera i da im jedini problem trenutno u životu prave sudije koje ih "kasape". Nisu bile sjajne ni 24 sata ranije...


BONUS VIDEO: