RUŽNO

SKANDAL NA MEČU KADETA U VALJEVU! Zakačili se treneri, nastala gužva, pa ULETELI i roditelji s tribina! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Užasne scene stižu sa košarkaške utakmice kadeta u Valjevu.

Izvor: Instagram/printscreen/valjevo_live

Na utakmici Međuregionalne košarkaške lige Srbije za kadete u Valjevu došlo je do vrlo ružnog incidenta. Susret između Metalca i Radničkog prekinut je još u prvoj četvrtini zbog opšte tuče aktera utakmice. Na 37 sekundi do kraja prve četvrtine, trener Metalca Vladimir Panić i trener Radničkog Aleksandar Icić su ušli u verbalni sukob zbog prethodne sudijske odluke, posle čega su dobili "dvostruku tehničku" i izbačeni su sa utakmice, a to je bio samo početak haosa.

Prema nezvaničnim informacijama, Panić je tada prišao klupi protivnika i tu se situacija zaoštrila, pa je jedan od igrača Metalca (podsetimo, radi se o maloletnicima) završio na parketu i zaradio je blaži potres mozga. Nakon toga su se čak i roditelji koji su bili na tribinama prebacili na parket i nastala je opšta gužva. Pogledajte ove scene:

Meč je na kraju prekinut i neće biti nastavljen, a nema sumnje da će Košarkaški savez Srbije (KSS) oštro kazniti sve aktere ovog incidenta koji baca "ljagu" na srpsku košarku. Nezvanično, dva tima iz Valjeva su u "sukobu" zbog toga što je nekoliko igrača Radničkog prešlo u Metalac tokom leta.

BONUS VIDEO:

Tagovi