POGLEDAJTE!

GURNUO STOLICU, PA VIKAO I PSOVAO! Buran tajm-aut Alimpijevića: Posle ovih reči su pobedili "vonabi" Evroligaša!

Autor Milutin Vujičić

Dušan Alimpijević je održao "bukvicu" svojim igračima koji su na kraju pobedili Pariz.

Izvor: Twitter/BSphere_/Screenshot

Srpski trener Dušan Alimpijević ostvario je pobedu sa Bešiktašom nad Parizom u okviru 8. kola Evrokupa (68:63), čime su se uključili u borbu za prvo mesto, upravo sa Francuzima - inače "vonabi" članom Evrolige od sledeće sezone. Može se reći da je Alimpijević uspeo da "razmrda" svoje igrače da dođu do preokreta u Parizu i brutalnim rečima na tajm-autu, kada je podigao ton kao retko do sada i nije dugo trebalo da postane viralan na društvenim mrežama.

Alimpijević je burno reagovao zbog toga što su se njegovi igrači loše postavljali u odbrani, tako da je lupio stolicom o pod, pa povikao i opsovao nekoliko puta zbog čega je čak komentator morao da se izvinjava. Pogledajte reakciju koja je definitivno na kraju urodila plodom:


Bešiktaš je na kraju preko Mičela (16 poena i 10 skokova) i Arslana (15 poena) uspeo da nanese Parizu prvi poraz u sezoni, pa im nije pomoglo ni 22 poena Šortsa, odnosno 19 Hifija. Pariz je i dalje prvoplasirani sa skorom 7-1, dok je Bešiktaš na drugom mestu uz rezultat 6-2. Podsetimo, Alimpijević je nekadašnji finalista Evrokupa sa Bursasporom, a taj klub je napustio ovog leta i otišao u bogatiji Bešiktaš, što su mu navijači žestoko zamerili.

BONUS VIDEO: