"SLAP!"

BJELICA MI JE REKAO: HTEO SAM DA TI UBIJEM CELU PORODICU! Luda ispovest košarkaša: Ošamario sam ga i nisam znao...

Autor Milutin Vujičić

Nemanja Bjelica je bio besan na nekadašnjeg NBA košarkaša sa kojim će kasnije postati saigrač.

Izvor: Profimedia

Bivši američki košarkaš Džef Tig (35) u penziji je već dve godine i navijače zabavlja sjajnim dogodovštinama u podkastima. Tako je u jednoj od poslednjih epizoda pričao o konfliktu koji je imao sa Nemanjom Bjelicom, pre nego što će postati saigrači u dresu Minesote.

Sve se dešavalo posle jednog promašaja Tiga, koji je tada bio igrač Atlante, a koji se posle toga naljutio i počeo da gura Bjelicu. Nije imao predstavu da je naleteo na srpskog košarkaša koji takve stvari ne trpi, pa je Džef Tig ostao u čudu kada su njih dvojica posle svega razgovarali u svlačionici. Amerikanac je zaboravio na čitav duel, takvih je bilo mnogo u toku utakmice, međutim ne i Bjelica koji se ozbiljno naljutio.

"Ošamario sam ga, a bio je baš ljut i rekao je da će me ubiti. Ošamario sam ga tokom igre, bio je to moj faul, izbilo je neko s**nje na terenu, ukrali su mi loptu i poludeo sam. Bio mi je najbliži i udario sam ga. Čim sam ušao u svlačionicu Minesote rekao mi je da je hteo da me ubije. 'Hteo sam celu porodicu da ti ubijem, nemoj to više da radiš', rekao mi je i samo sam odgovorio: 'Začepi, je**te'. Shvatio je da je to naš način da se šalimo, posle smo bili dobri, ali tada se baš naljutio", kazao je Bjelica koji je dve sezone u Vulvsima proveo sa Tigom.

Posle toga je Bjelica bio u Sakramentu, Majamiju, Golden Stejtu, Fenerbahčeu i sada u Crvenoj zvezdi, a bilo bi zanimljivo čuti da li se seća ove svađe sa Tigom. Amerikanac dobro pamti!


BONUS VIDEO: