Košarka

HAOS - "NIKOLA JOKIĆ JE PRLJAV IGRAČ!" Niko ne priča o tripl-dablu, već svi o TUČI na terenu!

Autor Mladen Šolak

Opet frka na Jokićevoj utakmici!

Izvor: YouTube/Screenshot/FeelLikeDrew

Denver Nagetsi izgubili su na gostovanju Orlando Medžiku 119:124, a Nikola Jokić ponovo je ostvario tripl-dabl učinak (30 poena, 13 skokova i 12 asistencija), o kojem niko nije pričao posle meča. U odsustvu Džamala Mareja, drugog najboljeg igrača svog tima, Nikola je ponovo radio sve što je mogao da njgeov tim pobedi, trpeo udarce i batine, a uprkos svom šestom tripl-dablu ove sezone, u jednom trenutku je bio izviždan zbog sukoba sa Džejlenom Sagsom, košarkašem Orlanda.

"Nikola Jokić je prljav igrač", oglašavali su se navijači Orlanda na društvenim mrežama, dok su delili snimak na kojem se vidi sukob u kojem je Sags pao posle duela sa Nikolom dok su kretali na drugu stranu parketa. Nikola je imao veliku podršku svog saigrača Majkla Portera, koji je ubacio 25 poena, ali to nije bilo dovoljno da izbegnu četvrti poraz u Marejevom odsustvu, uz isto toliko ostvarenih pobeda. Franc Vagner, nemački košarkaš, bio je najvažniji za trijumf Medžika sa 24 ubačenih poena (od svojih 27) u drugom poluvremenu, a Paolo Bankero je dodao 23.

Denver u petak nastavlja seriju gostovanja utakmicom protiv Hjustona, a meč protiv Orlanda bio je prvi od Jokićevog isključenja protiv Detroita u ponedeljak.