Košarka

SKANDAL TRESE NBA - ISPLIVAO SNIMAK KOŠARKAŠA I MALOLETNICE! Slikali se goli, a ovo je rekao njenom bratu!

Autor Mladen Šolak

Stala je ispred njega i ovo objavila na društvenim mrežama!

Izvor: Profimedia

Australijski košarkaš Džoš Gidi (21), jedan od najvećih talenata NBA lige, u centru je skandala nakon što je isplivao snimak na kojem se vidi sa jednom srednjoškolkom, dok su goli pod tušem! Devojku koja je "junior" u srednjoj školi i ne može imati više od 16-17 godina on naziva svojom devojkom, a ona je objavila fotografiju na kojoj je gola sa košarkašem Oklahome, uz poruku: "Upravo sam se je*ala sa Džom Gidijem".

Takođe, isplivala je i video-poruka u kojoj se australijski košarkaš obratio bratu svoje devojke i poželeo mu sreću u predstojećoj utakmici. "Doći ćemo da te gledamo", rekao mu je Gidi, kome je liga sigurno skrenula pažnju odmah po dolasku u ligu i na američki zakon i na interna pravila lige. I baš zbog toga sada svi očekuju reakciju Oklahome, a možda i lige.

Gidi je rođen u Melburnu 2001, u Ameriku je došao 2021. godine kada je odabran kao šesti "pik" na NBA draftu, a u svojoj prvoj sezoni je nagovestio veliki talenat, pa je imao i tripl-dabl nastup (kao najmlađi ikad koji je to ostvario), četiri puta u nizu bio je i ruki meseca. Sada je usred velikog skandala koji bi mogao da ima ozbiljne posledice po nastavak njegove karijere.

Gidi je poslednji meč odigrao prošle noći protiv Čikago Bulsa, kada je u šestoj uzastopnoj pobedi svog tima proveo na terenu 29 minuta i za to vreme postigao 10 poena. U petak mu košarka sigurno neće biti u prvom planu. 

Tagovi