PORUKA

JA SAM JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA U EVROPI! Svetislav Pešić se oglasio: Kad vi ne kažete, onda ću ja da kažem

Autor Nemanja Stanojčić

Svetislav Pešić pričao je o svojim uspesima, reprezentaciji, načinu razmišljanja...

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Svetislav Pešić sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebro na Mundobasketu. U finalu je Nemačka bila bolja, a pre tog uspeha je sa Jugoslavijom osvojio Evropsko i Svetsko prvenstvo. Vodiće nacionalni tim i na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. Sada se oglasio i dao jednu veoma zanimljivu izjavu.

Istakao je da je on među najboljim evropskim trenerima. "Sad ću sa vama da podelim jednu intimu. Ja sam trener 40 godina, bilo je pobeda i poraza, ali ja sam trener. Ja sam jedan od najboljih trenera sa prostora Evrope. Kad vi ne kažete, ja ću da kažem", rekao je Pešić za portal "Bonitet".

On je držao predavanje na temu "Moć odgovornosti" i objasnio je kako on na sve to gleda. "Sada kada smo postigli neki veliki uspeh Darko me pozvao ovde. Znači ništa ne uspeva kao uspeh. Iako sam ja i ranije imao uspeha. Ne zna se koliko imam ponuda za intervjue, ne zna se koliko imam ponuda da držim predavanja. Svaki dan treba negde da idem, da držim predavanje i pobedničkom mentalitetu, motivaciji. Pre Mundobasketa niko me ne zove, a ja sam i pre Svetskog prvenstva bio isti, ništa se nije promenilo", zaključio je Pešić.

BONUS VIDEO: