PORUKA

DOZVOLILI SMO SVIMA DA MISLE DA MOGU DA POBEDE PARTIZAN! Željko UPOZORAVA: "To je najveći problem koji sam postavio"

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović i Mateuš Ponitka pred meč sa Borcem su se oglasili.

Izvor: MN Press

Partizan bez prava na kiks protiv Borca. Tim Željka Obradovića doživeo je tri poraza u regionalnom takmičenju u osam odigranih mečeva i želi da odbrani domaći teren. Dočekuje Čačane u "Areni" i traži povratak na pobednički kolosek posle neuspeha protiv Cedevita Olimpije u Lubljani i Efesa u Istanbulu.

Šef struke crno-belih zna šta su vrline Borca i na šta njegovi izabranici moraju da obrate pažnju. "Igramo protiv tima koji igra izuzeto brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica i ponavljam jos jednom, to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu, i na taj način kako igraju", poručio je Obradović.

Svoja očekivanja izneo je i Mateuš Ponitka. "Definitivno agresivan tim, doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače, i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Tako da će i u ponedeljak biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu", jasan je Ponitka.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: