POKVARILO SLAVLJE

ŠAMAR KAKAV LEBRON NIKAD NIJE DOBIO! "Krunisali ga" u NBA, a ovakvu bruku nije doživeo u karijeri!

Autor Milutin Vujičić

Lebron Džejms je obarao rekord u NBA ligi, ali je doživeo i najteži poraz.

Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms oborio je prethodne noći u NBA ligi dva rekorda - jedan pozitivan, a jedan negativan. Džejms je postao igrač sa najviše odigranih minuta u istoriji lige (nadmašio rekord Karima Abdul-Džabara od 66.297 minuta), međutim neće po dobrom ipak pamtiti noć između ponedeljka i utorka.

Njegovi Lejkersi doživeli su težak poraz na gostovanju Filadelfiji (138:94), a ispostavlja se da je to i najveća razlika s kojom je "Kralj" izgubio u svojoj karijeri. Započela je davne 2003. godine, dakle pre dve decenije, a nikada do sada - za ovih 66.000+ minuta - nije se desilo da neko nadigra njegov tim sa 44 poena razlika. Zaista neprihvatljivo, ali već "normalno" za Lejkerse koji sada redovno gube od Filadelfije i ovo im je sedmi uzastopni poraz od tog tima.

"Ne znam za tim... Mogu da pričam samo za sebe. Ne sviđa mi se ovo!", rekao je Lebron Džejms o teškom porazu koji su Lejkersi doživeli prošle noći i koji svakako utiče na dalje ambicije tima u ovoj sezoni.

Lejkersi su na osmom mestu Zapadne konferencije i imaju skor od 10 pobeda i osam poraza, što će reći da su trenutno u kombinaciji za plej-in, ali im se kao i prošle godine dešavaju usponi i padovi. Dobra vest je da prvoplasirani Timbervulvsi nisu puno odmakli, imaju 12 pobeda, ali i dve utakmice manje.

(MONDO - M.V.)

BONUS VIDEO: