ŠTA SAD?

NBA KOŠARKAŠ SPAVAO SA MALOLETNICOM, A ISTRAGA STOPIRANA! Isplivali novi detalji - evo šta je PROBLEM

Autor Nemanja Stanojčić

Istraga oko Džoša Gidija i spavanja sa maloletnom devojkom je naišla na probleme.

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Džoš Gidi (21) košarkaš Oklahome optužen je da je spavao sa maloletnicom. Devojka je objavila njihove zajedničke fotografije i to je bio okidač za pokretanje istrage od strane NBA lige, ali i policije. Sada se pojavio problem sa istragom. "TMZ" je otkrio detalje u kojima navodi da je "istraga naišla na probleme jer maloletna devojka i njena porodica odbijaju da sarađuju sa organima vlasti".

Nije poznato još uvek kakvi su dalji koraci i šta će se događati u vezi ovog slučaja, ali Oklahoma za sada nije suspendovala Australijanca. On igra mečeve, ima svoju minutažu i pojavljuje se na parketima širom NBA lige. Novinari su pokušali da dobiju njegov komentar o celom slučaju, ali je on ot odbio. "Razumem pitanje, ali ne želim da odgovorim", rekao je Gidi.

Devojka, koja prema pisanju američkih medija ima 16-17 godina, postavila je na društvene mreže polugole fotografije nje i mladog košarkaša i napisala je "upravo sam spavala sa Gdžošom Gidijem". On je rođen u Melburnu 2001. godine i u NBA ligu ušao je 2021. godine kada je izabran kao šesti pik na draftu. Sada je došao u centar pažnje, ali ne zbog svojih partija na terenu...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: