Košarka

KAMINSKI IMA PROBLEM, VIDEĆEMO ZA OSTALE! Partizan bez navijača u Železniku, Željko upozorava: Nema ovde lakih mečeva

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović oglasio se pred meč sa FMP-om u Železniku.

Izvor: MN Press

Partizan posle evroligaške pobede protiv Panatinaikosa ima obaveze u ABA ligi. U subotu 2. decembra gostovaće FMP-u u Železniku (21 čas). Na tom meču neće biti navijača crno-belih, usled odluke domaćeg tima. Iz Humske su saopštili da će "delegaciji Partizana u skladu sa propozicijama takmičenja biti omogućen ulaz u dvoranu prema unapred dostavljenom spisku članova koji će prisustvovati meču."

Uoči utakmice Željko Obradović izneo je očekivanja. "Nijedan meč u ABA ligi nije lak, neće biti ni duel u subotu. Imamo maksimalno poštovanje prema protivniku. Na treningu ćemo videti ko kakve probleme ima, znam za Kaminskog, ne znam da li ima još neko. Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sa još jednom pričom da probamo da odigramo dobru utakmicu. U programu koji znate, a to je da ide nedelja sa duplim evroligaškim programom, Monako, pa Armani", rekao je Obradović.

Danilo Anđušić zna da tim više nema pravo na kiks u regionalnom šampionatu. "Duga je sezona, jeste da imamo već tri poraza, ali treba da igramo svaku utakmicu kao da nam je poslednja u prvenstvu. Da se trudimo da pobedimo sve do kraja i verujem da na taj način možemo doći do tog prvog mesta o kojem svi pričaju. Malo je vremena za odmor, treba što pre da se oporavimo i spremimo za tu utakmicu. Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo puno prostora ali moramo da budemo spremni", zaključio je Anđušić.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: