Košarka

PROTIV PARTIZANA POTPUNO RASTEREĆENO! Stefanović o crno-belima: Uživam u ovakvim utakmicama

Autor Nemanja Stanojčić

Nenad Stefanović dao je izjavu pred meč sa Partizanom.

Izvor: MNPress

FMP dočekuje Partizan u ABA ligi (subota 21 čas), a na utakmici biće prisutni samo navijači domaćeg tima. Uoči te utakmice oglasili su se trener Nenad Stefanović i prvotimac Ognjen Matović. Ulogu favorita prepustili su ekipi Željka Obradovića, ali ističu da su zbog svega toga dodatno rasterećeni.

"Lično kao trener uživam u ovakvim utakmicama i voleo bih da i moji igrači to urade. Igramo protiv aktuelnog šampiona ABA lige koji je povratkom povređenih igrača podigao formu u poslednjim utakmicama. Jasno je da su oni apsolutni favoriti. Mi smo potpuno rasterećeni, želimo da izmerimo snage sa evroligaškom ekipom i da prosto vidimo na čemu treba da radimo u narednom periodu. Želimo da iskoristimo utakmicu da bismo na mečevima koji su bitniji i realniji za nas da pobedimo bili na odgovarajućem nivou", rekao je Stefanović.

Sa njim se složio i Ognjen. "Posle teškog poraza u prošlom kolu očekuje nas utakmica sa Partizanom. Znamo o kakvom protivniku je reč i kakav kvalitet poseduje. Potrudićemo se da pružimo što bolju partiju i pokažemo timski karakter u što boljem svetlu", zaključio je Matović.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: