Košarka

NE DOLAZI U PARTIZAN, ZAVRŠIO JE KARIJERU! NBA as šokirao i voditelja - RASPLAKAO ga usred emisije! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

"Mislim da je gotovo", rekao je i iznenadio mnoge!

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Američki NBA as Terens Ros (32) završio je karijeru posle više od decenije u ligi! Nekad sjajni atleta, osmi "pik" na NBA draftu i dugogodišnji igrač Toronta i Orlanda priznao je da su ga stigle povrede i da je dao sve od sebe. Njegov poslednji tim bio je Finiks Sans, a ove sezone bio je dovođen u vezu sa Partizanom. Iako je rekao da bi mogao da dođe sledeće godine, on je u međuvremenu ipak prelomio da više nema ni volju, ni telo da se bavi košarkom na najvišem nivou.

"Mislim da je gotovo, da sam izbacio svu košarku iz sebe. Počeo sam da se mnogo povređujem, dobijao sam čudne povrede, gubio sam kolena, užas mi je sa leđima... Želim samo da budem kod kuće sa decom. Nisam ni bio svestan koliko sam radio. Propustio sam toliko dečijih rođendana, odmora, porodičnih okupljanja... Shvatio sam koliko volim da budem kod kuće i da uživam sa porodicom, da budem u ulozi oca. Teško je, mislim da i ne shvataš to", rekao je on.

"Čoveče, baš sam pod emocijama", odgovorio mu je voditelj podkasta, koji se rasplakao od njegove priče. "Porodični čovek Ros", nasmejao se voditelj košarkaševe emisije.
Terens Ros bio je šampion Ol-star takmičenja u zakucavanju 2013. godine, a tokom 11 godina karijere postizao je po 11 poena po meču (8.047 ukupno). Ovdašnji ljubitelji košarke znaju ga i po tome što je Ros u braku sa suprugom naših korena. Pogledajte kako je saopštio da se povlači:

Terens Ros potpisao je dva bogata ugovora u NBA ligi, 2016. je u Torontu stavio potpis na trogodišnji za 31,5 miliona dolara, a potom je tokom 2019. potpisao još jedan, na četiri sezone i za 54 miliona dolara. Bila je to veoma zapažena karijera:

BONUS VIDEO: