Čestitamo!

TATA LUKA PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE: Prelepa Slovenka ga čekala sa detetom, a Dončić RAZBIJAO uz ovaj natpis! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Luka Dončić je sada jači - tu je i malena Gabriela!

Izvor: Twitter/Dallas Mavericks/printscreen

Luka Dončić je proslavio rođenje ćerke Gabriele! On je nakon što je postao otac odigrao neverovatan meč i u pobedi Dalasa nad Oklahomom 126:120 je uspeo da upiše 36 poena i 18 asistencija uz 15 skokova. Na tom meču osim posebne motivacije imao je i posebnu opremu. 

Fotoreporteri su uhvatili sjajan detalj, pošto je na zadnjem delu svojih patika Luka napisao ime novorođene ćerke! Nakon što je sa dugogodišnjom partnerkom Anom Marijom Goltes objavio veridbu u julu sada je porodica proširena!

Luka i Ana Marija Goltes su se upoznali kada su imali 12 godina i to na moru gde su njihove porodice letovale. Godinama su u vezi, a kada se Dončić preselio u Ameriku 2018. godine nakon drafta došlo je do svađe i na kratko su raskinuli. Ipak ubrzo su se pomirili i nastavili romansu. Pogedajte patike Luke Dončića: 

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Ana Marija Goltes je rođena u Zagorju na Savi pre 25 godina, završila je Ekonomski fakultet u Ljubljani, a retko se eksponira. Bavi se manekenstvom, a na utakmicama Dalasa je redak gost. Pogledajte kako ona izgleda: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Tagovi