Sjajno!

"JA SE DAVIM, A BOBAN POZIRA ŽENAMA!" Hit priča srpskog zeta: Amerikanac iz NBA jedva ostao na površini!

Autor Dušan Ninković

Američki košarkaš ispričao događaj sa letovanja u Crnoj Gori.

Izvor: Printscreen/Instagram/danielarajic

Samo nekoliko dana nakon što je srpski zet Pol Džordž izabrao idealnu petorku sastavljenu od košarkaša koji nisu iz SAD, a u nju nije izabrao nijednog Srbina, ponovo je u centru pažnje - ovog puta zbog druge priče. Prisetio se američki košarkaš svog dolaska na Balkan i druženja sa Bobanom Marjanovićem, koji mu je bio domaćin u Srbiji i Crnoj Gori.

Njih dvojica su tada napravili legendarnu fotografiju na kojoj se vidi kako nazdravljaju rakijom, a to nije jedina uspomena sa putovanja. Dok su letovali u Crnoj Gori, Pol Džordž je imao problema da ostane na površini kada se igrao sa Bobanom i njegovim prijateljima - na svu muku, supruge su sa jahte gledale i snimale kako ima probleme u vodi. 

"Bio sam u Srbiji, odnosno Crnoj Gori sa Bobanom Marjanovićem. Igrali smo se loptom u vodi, bili smo oko 15 metara od obale. Igrali smo igru u kojoj moraš da skočiš i uhvatiš loptu, kao malu odbojkašku loptu, ne sme da ti ispadne i moraš da je proslediš do sledeće osobe. Bilo nas je četiri ili pet u vodi. Ja sam se mučio, jer su svi imali dve ruke iznad vode, a ja samo jednu. Drugom sam se trudio da opstanem iznad površine. A njima su se videli trbušnjaci iznad vode. Pitao sam Bobana 'Brate, da li ti stojiš?' Ali i njegovi drugari, koji nisu toliko visoki i nisu u najboljoj formi, bili su iznad vode. Imam i sliku. Naše žene su bile na brodu i slikale nas. Ja sam mahao na ivici davljenja, a oni su pozirali", ispričao je srpski zet Pol Džordž.

Podsećamo, bek Los Anđeles Klipersa u braku je sa Srpkinjom Danijelom Rajić, a njih dvoje imaju dve ćerke. Svojevremeno su Pol i Danijela imali avanturu dok je ona radila u jednom klubu, a poznati košarkaš pokušao je da joj ponudi novac kada je saznao da je trudna. Ipak, kasnije su započeli vezu, a kasnije uplovili i u bračne vode. Ovako izgleda Danijela:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: