Divno

ŽELJKO JE VIDEO UPLAKANU, PA JOJ POTRČAO U ZAGRLJAJ! Obradović sa njom slavio pobedu ZA PAMĆENJE!

Autor Nikola Lalović

Željko Obradović je sa suprugom emotivno proslavio pobedu Partizana nad Olimpijom iz Milana.

Izvor: Youtube/ BC Partizan TV/Screenshot

Partizan je savladao Olimpiju iz Milana na svom terenu i došao je do sedme pobede u evropskoj eliti ove sezone, a nakon utakmice Željko Obradović je imao sa kim da proslavi pobedu. Nakon što se pozdravio sa protivnicima i trenerom rivala Etoreom Mesinom, pokazao je ka publici, a onda potrčao! 

Razlog za to je bila njegova supruga Vesna, koja je bila u prvom redu kraj terena. Sa suzama u očima je dočekala kraj utakmice i pobedu, a otac joj je pojurio u zagrljaj nakon bitne pobede.  

I Vesni Obradović, kao i čitavoj "Žocovoj" porodici, Partizan očigledno znači puno, Što se moglo videti odmah posle meča, kada su zagrljeni slavili:

Pogledajte zagrljaj Željka i Vesne Obradović na 20:12 ovog videa:

Partizan - Olimpija Milano
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Vesna i Željko Obradović imaju dvoje dece, ćerku Anju i sina Đorđa, a Anja im je donela i najveću radost - unuče Milicu. Supruga najboljeg trenera Evrope ne voli da se javno eksponira i čuva svoju privatnost, a sahrana Dušana Dude Ivkovića, njihovog porodičnog kuma i prijatelja, bila je jedan od malobrojnih događaja na kojima je dopustila da bude viđena pred predstavnicima medija.  

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: