OP OP!

BRAT KEVINA PANTERA DOMINIRA U BOSNI: Kifer "razbija", hoće i on u ABA ligu!

Autor Milutin Vujičić

Obratite pažnju na brata Kevina Pantera.

Izvor: Profimedia

Kifer Panter, rođeni brat kapitena Partizana Kevina Pantera, briljira u Košarkaškoj ligi BiH! Ove subote je sjajnom partijom srušio sarajevsku Bosnu, koja je u prvih devet kola upisala samo dva poraza, tako da je njegov Promo slavio 88:79. Kifer je na parketu dvorane u Donjem Vakufu proveo skoro 37 minuta i za to vreme postigao 23 poena, te imao najbolji poenterski učinak na terenu. Tome je dodao i šest asistencija, nastavivši tako sa sjajnim partijama od dolaska u BiH!

Debitovao je 7. oktobra protiv Leotara, kada se zaustavio na 17 poena, a potom je briljirao i protv Prijedora (19), Borca Banja Luka (17), Sparsa (20), Posušja (23), Orlovika (19)... Njegovu sjajnu partiju protiv sarajevskog tima dobro je ispratio njegov zemljak Markus Geret, koji je u pobedi učestvovao sa 21 poenom, dok se u Bosni sa 19 poena istakao Vojin Ilić.

Kifer je inače mlađi brat Kevina Pantera (rođen je 1999. godine) i nastupa na poziciji beka. Ovo mu je prvo iskustvo "preko bare", pošto je prethodno igrao na Troju gde je prosečno postizao 8,1 poen uz 35,6 odsto šuta iz igre.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)