MUKE

CELA DVORANA ZVIŽDALA PRELEPOJ NOVINARKI! Lebronu aplauzi, njoj PAKLEN doček - da li je ovo razlog?

Autor Nemanja Stanojčić

Malika Endrjuz dobila je zvižduke u Las Vegasu.

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Lejkersi su osvojili NBA turnir, a prelepa američka novinarka Malika Endrjuz (28) ispraćena je zvižducima u dvorani u Las Vegasu. Pre dodele pehara i MVP priznanja za Lebrona Džejmsa i tim iz Los Anđelesa na podijumu se pojavila i novinarka "ESPN-a" koja nije dočekana onako kako je očekivala.

Šta je razlog? Spekuliše se da je u pitanju nezadovoljstvo fanova njenim izveštavanjem. Smeta im što se nije javno oglasila i rekla svoj stav u vezi sa Džošom Gidijem, košarkašem Oklahome koji je spavao sa maloletnicom. Do sad nije pričala o tom slučaju, dok je javno napadala tamnopute košarkaše Dža Morenta i Majlsa Bridžisa kada su oni pravili skandale.

"Zašto ćutiš. Savetujem ti da kažeš nešto, da ne ispada da je ovo crna ili bela stvar. Roditelji te nisu dobro vaspitali, to što si išla u privatnu školu ne znači da si bolja od ostalih. Samo si lutka kojom manipulišu", rekao je o njoj Dez Brajant, bivši NFL igrač koji se posle toga izvinio i objasnio da je preterao.

On je uputio izvinjenje, ali izgleda da navijačima i dalje smeta što nije ništa rekla o Gidiju. Istraga u tom slučaju je trenutno naišla na probleme. Dok se to rešava Malika je na udaru i delom je optužena da napada tamnopute igrače, a da brani belce..

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: