TO JE TO

NITI IDE NEJPIR, NITI DOLAZI POJAČANJE! Zvezda ne dovodi pleja iz Milana, propala dugogodišnja želja!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda definitivno ne dobija pojačanje iz Milana.

Izvor: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Crvena zvezda Meridianbet ne igra sjajno ove je sezone i navijači žele da klub dovede pojačanja koja će odmah pomoći treneru Janisu Sferopulosu da popravi igru, međutim oni koji su se dovodili u vezu sa crveno-belima - ne dolaze. Prvo je stigao demanti za Ostina Holinsa koji će u Žalgiris, dok je sada sve izvesnije da nema ništa od dolaska Kevina Pangosa, košarkaša o kome se godinama već priča.

Iskusni kanadski košarkaš je navodno bio opcija u razmeni sa Olimpijom za Šabaza Nejpira, međutim Zvezda je rekla "ne" i čini se da će Pangosova nova destinacija biti Valensija. Oni su tražili još jednog igrača koji će pomoći Stefanu Joviću i čini se da su na pragu zaključenja saradnje sa Pangosom.

Prema informacijama italijanskog novinara Andree Kalconija, jedini razlog koji "koči" za sada ovaj dogovor je što Olimpija ne želi da pusti svog košarkaša besplatno. Preciznije, ne želi tek tako da raskine ugovor na svoju štetu, nego da Valensija plati. Sve bi brzo trebalo da se reši jer Valensija žuri, a s obzirom na manjak igrača na tržištu - najverovatnije neće biti cenkanja i platiće baš ono što su u Milanu zamislili.

Pangos je inače tokom karijere igrao za Gran Kanariju, Žalgiris, Baskoniju, Zenit, Klivlend, CSKA iz Moskve i Olimpiju čiji je član od prošle godine. Ove sezone u proseku beleži 7,2 poena i 3 asistencije.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)