Košarka

KAD SAM JA DOŠAO, ON JE VEĆ BIO O MEGI! Sferopulos otkrio šta se dešava sa Nejpirom, pa progovorio o Topiću!

Autor Nikola Lalović

Želeli bi mnogi navijači Crvene zvezde da vide Nikolu Topića u crveno-belom što pre, a sada je o njemu govorio i Janis Sferopulos.

Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

Crvena zvezda je posle velike borbe uspela da pobedi Megu 98:88, a krajnji rezultat ne predstavlja na najbolji način realno stanje na terenu. Na kraju je i trener Janis Sferopulos priznao da je Mega na ovom meču prikazala mnogo toga dobrog u svojoj igri.

"Želim da čestitam igračima na pobedi. Važan trijumf. Znali smo da Mega ima talenta, to je mlada je i puna entuziazma. Najveći deo utakmice smo odigrali kako smo hteli, osim pojedinih delova. Pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj deonici. Nije bilo lako za nas, pogotovo posle duplog kola u Evroligi. Zato je oa pobeda bitna", rekao je grčki stručnjak.

Šabaz Nejpir se našao u 12 za ovaj meč, ali nije dobio ni sekund na parketu. Zašto? "Nisam hteo da rizikujem sa Šabazom. Nije bio na sto posto", kratak je bio Sferopulos.

Još jedan odličan meč odigrao je i Nikola Topić. Nakon tihog prvog poluvremena sa samo dva poena završio je meč sa 21 poenom, 5 asistencija i 5 skokova. A da je Sferopulos od početka bio trener crveno-belih...

"Postoji mnogo razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Tako da da, on igra jako dobro", zaključio je Sferopulos.

(MONDO, N.L.)