Problemi

"REKAO MI JE DA GA BOLI!" Željko razbio Studentski centar, ali brinu ga povrede: Videćemo za Kaunas, teško...

Autor Nikola Lalović

Željko Obradović ima problema sa priličnim brojem povreda u svom timu pred duel sa Žalgirisom u Evroligi.

Izvor: BC Partizan TV

Partizan je uz određene padove u igri ipak na kraju ubedljivo savladao Studentski centar na svom terenu 99:76, a crno-beli su ipak imali razloga za brigu nakon ovog meča. Problem je bio što se Ognjen Jaramaz povredio u trećoj četvrtini, a takođe i Alen Smailagić je dobio jak udarac laktom u glavu.

Na konferenciji za medije nakon meča trener Partizana Željko Obradović je govorio o problemima sa kojima se susreće njegov tim. Pred gostovanje Žalgirisu nije jasno šta će biti sa dvojicom prvotimaca.

"Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob, ne možemo u ovom trenutku da znamo ozbiljnost, ali ima bola. Takođe Alen je dobio udarac u glavu, pred kraj utakmice je tražio izmenu, jer ga je bolela glava. Kako će da izgleda to večeras i sutra, videćemo. Što se tiče Kaminskog, ne verujem da će moći da putuje u Kaunas, videćemo kako će to da izgleda. Moći će verovatno da se priključi tek sledeće sedmice", rekao je Obradović.

Partizan se od početka sezone muči sa velikim brojem povreda, pa je tako na početku sezone problema imao Mateuš Ponitka, kasnije su se mučili Kevin Panter i Aleksa Avramović, a sada su sigurno van meča sa Žalgirisom Avramović i Uroš Trifunović, dok verovatno neće biti ni Kaminskog i Jaramaza. 

(MONDO, N.L)

BONUS VIDEO: