Kraj

FMP BEZ TRENERA, STEFANOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Nizao uspehe, pa stao ove sezone, vreme je za rastanak!

Autor Nikola Lalović

U narednom periodu FMP traži novog trenera nakon rastanka sa Nenadom Stefanovićem.

Izvor: MNPress

Posle dve i po godine na čelu FMP-a Nenad Stefanović je podneo ostavku. Nisu "panteri" ove sezone dobro izgledali, a po njegovom odlasku u ABA ligi imaju tri pobede i čak osam poraza. Ispod njih su samo Mornar i Krka. 

"KK FMP SoccerBet obaveštava javnost da Nenad Stefanović više nije trener prvog tima. Nakon dve i po uspešne sezone Stefanović je podneo ostavku na mestu šefa stručnog štaba. KK FMP SoccerBet se zahvaljuje Stefanoviću na velikoj posvećenosti, sjajnim rezultatima i profesionalizmu koji je pokazao u svom mandatu u klubu. U tom periodu osvojene su dve srebrne medalje namenjene vicešampionu Srbije i ostvarena dva plasmana u plej-of ABA lige. Ponosni smo na sve urađeno zajedničkim snagama i ponosni što je još jedan mlad trener stekao punu afirmaciju u našem klubu. Klub će se blagovremeno oglasiti o nasledniku Nenad Stefanovića na poziciji šefa stručnog štaba", navodi se u saopštenju kluba. 

Nenad Stefanović je i kao košarkaš nastupao za FMP i to u sezoni 2007/08, a u igračkoj karijeri je igrao za Partizan, Metalac, Borac iz Čačka, Radnički iz Kragujevca, Slogu, OKK Beograd, Smederevo, Tamiš kao i u inostranstvu. Kao trener vodio je Zemun, bio asistent u OKK Beogradu i FMP mu je bio treći klub.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: