Košarka

GRIN MMA UDARCEM PATOSIRAO NURKIĆA, BOSANAC SE OGLASIO: Tom bratu treba pomoć, nešto se sa njim dešava!

Autor Nikola Lalović

Drejmond Grin je imao novi skandal, sada je udario Jusufa Nurkića.

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Imali smo veče puno skandala u NBA. Prvo je sa meča izbačen Nikola Jokić zbog prigovora sudijama i jedne psovke, a onda je sa terena morao i Drejmond Grin. Doduše, dok se retko ko slaže da je Somborac zaslužio da pre vremena ide u svlačionicu, za Drejmonda Grina je jasno zašto je isključen.

Odjednom je bez ikakvog razloga udario Jusufa Nurkića u lice, a posle svega se oglasio i nekadašnji igrač Cedevite i Zadra. Ni njemu nije jasno šta se tačno dogodilo. 

"Ne znam šta se dogodilo. Ne znam šta se događa s tim likom, mislim da je tom bratu potrebna pomoć. Drago mi je da nije probao da me zadavi. Ovo nema veze s košarkom, mi igramo, a on udara ljude šakama. Što god da mu se događa u životu, nadam se da će izaći na dobro”, rekao je Nurkić nakon ovog duela. 

Za sada je Drejmond Grin samo izbačen sa meča, ali ovo mu je već treća suspenzija ove sezone. NBA je odmah otvorila istragu i sada se čeka da se vidi kakvu će kaznu dobiti krilni centar Golden Stejta koga bi mogla da čeka ozbiljna suspenzija. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: