INTERESANTNO

LEBRONA NOKAUTIRAO SAIGRAČ, CELA DVORANA MU ZVIŽDALA! Džejms se "osvetio" u svlačionici: Znam zašto si to uradio!

Autor Nemanja Stanojčić

Lebron Džejms dobio je udarac od Ruija Hačimure, pa mu je uzvratio u svlačionici.

Izvor: Ronald Cortes / Getty images / Profimedia

Lejkersi su doživeli poraz u San Antoniju (129:115), navijači su jedva čekali da vide duel Viktora Vembanjame i Lebrona Džejmsa. Pružili su i jedan i drugi dobru partiju, ali je jedan momenat obeležio meč. Bio je to momenat kada je Rui Hačimura "nokautirao" upravo Lebrona. Dok je sedeo na parketu i čekao da dođu lekari cela dvorana mu je zviždala.

Brzo je sve rešeno, nije bila u pitanju ozbiljnija povreda. Posle utakmice je "kralj" dočekao svoj trenutak i našao je zanimljiv način da se revanšira Hačimuri. Dok je japanski košarkaš davao izjavu Džejms ga je prekinuo. "Hoćeš da i ja nosim masku kao ti, da ti se pridružim, jasno mi je zašto si to uradio, dr*adžijo", sa osmehom je poručio Lebron i nasmejao sve.

Smejao se i Rui, dok su ga mediji više ispitivali o bejzbolu i najvećem ugovoru u istoriji sporta koji je potpisao njegov sunarodnik Šohei Ohtani. "To je baš velika stvar u Japanu, mada i globalno. Najbolji je igrač na svetu u ovom momentu, a bejzbol je najpopularniji sport u Japanu. Svi pričaju o njemu, posebno u Los Anđelesu. Dobra je to stvar za njega, biće sjajno", rekao je Hačimura.

Što se meča tiče za goste nije igrao povređeni Entoni Dejvis, a najefikasniji bili su upravo Lebron (23, 14as, 7sk) i Ostin Rivs (22, 7sk, 4as), kod Sparsa je najbolji bio Darijus Vasel (36, 6sk), dok je Vembanjama uz 13 poena imao 15 skokova i 5 asistencija.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: