Bio u Beogradu

BIO NA PROBI U PARTIZANU, SAD JE OPTUŽEN ZA SVIREPO UBISTVO: Čanak ga otpisao pre pet godina, zato se vratio u Ameriku!

Autor Nikola Lalović

Čens Komenči je imao i malo poznatu epizodu u karijeri u Srbiji kada je stigao na probu u Partizan.

Izvor: Steph Chambers / Getty images / Profimedia

Iz Amerike su stigle vesti o strašnom zločinu koji se desio u Nevadi u blizini Las Vegasa, a uhapšen je NBA košarkaš Čens Komenči. Ovaj 27-godišnji centar je ispitan i nakon toga je u pustinji pronađen leš 23-godišnje medicinske sestre Marajne Rodžers. A Komenči je tokom svoje karijere stigao i do Srbije.

Malo ko pamti da je tada 22-godišnji Komenči došao na probu u Partizan kod trenera Nenada Čanka. Nakon što 2017. godine nije izabran na draftu on je igrao u "Dru Ligi", jednoj od letnjih liga na kojima NBA igrači igraju sa veteranima, poznatim ličnostima i mladim igračima, da bi potom nastupao u razvojnoj ligi. Za Memfis Hasl je postizao prosečno 9,2 poena uz 5,4 skoka, a onda je 2018. godine došao u Partizan

Nakon prvog dela priprema usledio je odlazak u Španiju na pripremni turnir, a trener Nenad Čanak je odlučio da se Komančiju zahvali i nije ga poveo na duele sa Baskonijom, Saragosom, Tenerifama i Barselonom.

Sada je po svemu sudeći njegova košarkaška karijera gotova jer ga čeka suđenje i najverovatnije dugogodišnja zatvorska kazna. Saslušan je od strane policije Las Vegasa i nakon informacija koje je dao policija je uspela da pronađe leš Marajne Rodžers u pustinji. Ovo je ona: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: