POGLEDAJTE!

OVO JE JOKIĆEVA VILA OD 4,5 MILIONA $! Ima 29 soba, bioskop, bazen, a ŽIVI U SELU manjem od Sombora! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako izgleda vila Nikole Jokića u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: Tiktok/printscreen/athletehomes/MN Press

Srpski košarkaš Nikola Jokić jedan je od najbolje plaćenih igrača u NBA ligi i samo ove sezone zaradiće 47 miliona dolara od ugovora sa Denverom, a gde su tu sponzorski ugovori koji će samo da "rastu", pošto smo videli da se Somborac nedavno još više "aktivirao" na ovom polju. Očekivano, Jokić je zato poželeo da živi u luksuzu i sada smo saznali i gde inače živi sa svojom porodicom koja je sa njim tokom govoto čitave sezone u NBA ligi.

U pitanju je selo Čeri Hils Vilidž u Koloradu koje prema popisu iz 2020. godine ima samo 6.442 stanovnika, što će reći da je u pitanju mesto koje je osam puta manje od Sombora. Ipak, Jokić ga je izabrao jer je u pitanju mirno mesto u kome ima veliko imanje, a opet je veoma blizu Denvera - na samo 16 kilometara. Pogledajte kako izgleda njegova vila:

Vila je vredna 4,5 miliona dolara i kupio ju je 2021. godine, nakon osvajanja druge MVP nagrade. Prema informacijama koje su objavljene na TikToku, vila ima čak 1.112 kvadrata i dobro je zaštićena od svih "pogleda". Ušuškana između šuma, poseduje čak 29 soba, od čega nekoliko spavaćih.

Uz sve to, Jokić ima i kućni bioskop sa udobnim sedištima gde verovatno često gleda i svoju omiljenu seriju "Državni posao", a kuća poseduje i bazen, veliku teretanu, kao i dvorište u kome ima kuhinju.

Pogledajte i kako izgleda nezavršena kuća Nikole Jokića u Somboru:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)