UŽAS!

JEZIVA POVREDA MATIJASA LESORA! Pao na parket, prolomio se URLIK, a cela hala zanemela! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte trenutak kada je Matijas Lesor pao na kičmu i povredio se.

Izvor: Savino Paolella/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Panatinaikos je večeras pobedio Olimpiju u Milanu (76:68), međutim Ergin Ataman je zabrinutog lica završio utakmicu. Razlog je povreda Matijasa Lesora na tri minuta do kraja utakmice zbog koje su se svi u "Mediolanumu" zaledili, pošto je pad francuskog košarkaša izgledao jezivo.

Sve se dogodilo u osetljivoj fazi utakmice, dok se "lomio" rezultat, PAO je imao prednost od samo jednog koša, a to je značilo da će veliki broj lopti ići na Lesora. Tako je nakon odigranog "pika" sa Slukasom, dobio loptu i krenuo je silovito na zakucavanje, međutim u reketu je bila gužva i Lesor je posle duela sa igračima Milana udario o parket. Pao je na leđa i halom se nakon toga prolomio urlik.

Lesor je do tog trenutka bio najbolji pojedinac svog tima (16 poena i šest skokova) i nakon povrede se nije vraćao u igru, a u svlačionicu je na kraju otišao uz pomoć članova stručnog štaba koji su ga pridržavali. "Ništa ne znam, u svlačionici je bio u velikim bolovima. Videćemo sutra, ne mogu ništa da vam kažem", rekao je Ergin Ataman posle utakmice.

PAO je inače upisao duplu pobedu u Evroligi ove sezone i zbog toga svi timovi od četvrtog do desetog mesta na tabeli imaju identičan skor (9-7), dok su Grci ovim trijumfom pomogli i Crvenoj zvezdi kojoj je bilo važno da Olimpija "ne oživi".

Pogledajte trenutak kada se Matijas Lesor povredio prilikom pada:


BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)