Spreman!

SFEROPULOS DOBIJA SVOJE POJAČANJE VEĆ U NEDELJU: Amerikanac je spreman da zaigra, zna se kada debituje!

Autor Nikola Lalović

Fredi Gilespi će biti spreman za utakmicu Crvene zvezde sa Splitom u nedelju.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda nakon pobede nad Žalgirisom u Evroligi mora da nastavi svoj put u ABA gde je naredni protivnik Split. Odigraće crveno-beli meč u nedelju od 19 časova i to u Železniku zbog zauzetosti ostalih hala u Beogradu.

Ovo je poslednja runda prvog dela ABA lige i crveno-beli je dočekuju sa skorom od 11 pobeda i samo jednim porazom. Sada je trener Janis Sferopulos otkrio da će na ovom meču debitovati i Fredi Gilespi i rekao:

"Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi.Zbog toga naša spremnosti koncentracija moraju biti na najvišem nivou! Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan jer može da Vas napadne sa više igrača u različitim postavkama na terenu. Zato treba da budemo spremni da odigramo dobru odbranu ali i da budemo dobri u napadačkom delu utakmice", rekao je trener Janis Sferopulos.

Oglasio se i kapiten tima Branko Lazić koji je naglasio da je ispred ekipe jako bitan meč koji dolazi posle teškog duplog kola u Evroligi.

"Iza nas je teška utakmica ali i važna pobeda u četvrtak. Samopouzdanje se najbolje gradi kroz dobre utakmice i pobede, i naš cilj je poznat. Želimo da osvojimo nove bodove, ostanemo na vrhu tabele ali će za to biti potrebna dobra utakmica protiv ekipe koja zna da igra, ima iskustvo i može da Vas kazni ako opušteno uđete u meč" rekao je Branko Lazić.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: