Hm...

PANTER NAPISAO SAMO 3 SLOVA - MISTERIOZNA PORUKA KAPITENA: Da li je o novom igraču Partizana?!

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih bekova evropske košarke Kevin Panter oglasio se, ali ne previše jasno.

Izvor: Profimedia

Kapiten Partizana i jedan od omiljenih stranaca koji su ikada obukli crno-beli dres Kevin Panter iznenadio je navijače objavom na Tviteru. Sjajni bek napisao je na svom profilu samo tri slova - skraćenicu LOL, odnosno "naglas se smejem", pa su se ispod ove misteriozne poruke ređali komentari na engleskom, grčkom i srpskom, kako bi se utvrdilo na šta je tačno mislio Amerikanac sa srpskim pasošem.

Jedan od najboljih igrača Partizana nije se upuštao u razgovor i nije pokušavao da objasni na šta je mislio, pa je njegova poruka još misterioznija nego što je bila u prvi mah. Sa druge strane, bilo je onih koji su želeli sami da otkriju o čemu se radi - pa su Kevinu postavljali veoma konkretna pitanja, o dolasku jedne evroligaške zvezde u Partizan!

Mnogobrojni navijači na društvenim mrežama povezali su ovu objavu sa navodima iz Italije da Partizan nudi čak 2,5 miliona evra po sezoni jednom od najboljih italijanskih košarkaša. Navodno, Nikolo Meli jedna je od želja crno-belih koji su spremni da "razbiju kasicu" i angažuju ga za narednu sezonu.

Nikolo Meli je ove sezone u dresu Olimpije iz Milana odigrao 16 mečeva u Evroligi, uz prosek od 7,6 poena, 4,5 skokova i 2,2 asistencije na meču. Najbolji je bio protiv Asvela kada je ubacio 17 poena, a protiv srpskih timova nije se previše isticao - Zvezdi je ubacio 11, a Partizanu devet poena.

Podsećamo, Meli je karijeru počeo u Ređijani, zatim je pet godina bio deo Olimpije iz Milana - uz kratku pozajmicu Pezaru, a onda su se ređali Bamberg, Fenerbahče, Nju Orleans, Dalas i povratnički mandat u Olimpiji iz Milana.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: