Kraj!

SRUŠIO PARTIZAN U ARENI, PA DOBIO OTKAZ U ABA LIGI! Ni pobeda u Beogradu nije mu pomogla!

Autor Dušan Ninković

Stefan Mudi više nije član Igokee, iako je imao neke odlične partije ove sezone.

Izvor: MN Press

Tokom dana pojavila se informacija da će Igokea raskinuti ugovor sa iskusnim plejmejkerom Nemanjom Gordićem i da će on zatim preći u subotički Spartak, a samo nekoliko sati kasnije novi odlazak, s tim da je ovdje već sve gotovo. Stefan Mudi i i Igokea raskinuli su ugovor i on više neće igrati za tim iz Republike Srpske, potvrdio je klub iz Aleksandrovca.

Plejmejker koji je najzaslužniji za veliku pobedu Igokee nad Partizanom u Beogradu, jer je nakon prilično lošeg meča skupio hrabrosti i postigao poene za pobedu nakon prodora, ipak nije bio dovoljno dobar za tim. "Igokea m:tel i Stefan Mudi su sporazumno raskinuli ugovor. Uprava kluba se zahvaljuje Mudiju na doprinosu klubu tokom sezone i želi sve najbolje u nastavku njegove karijere", objavljeno je na sajtu Igokee.

Mudi je stigao letos u Laktaše kao prvo pojačanje Igokee u novoj sezoni, a imao je i blistavih i katastrofalnih partija u dosadašnjem delu sezone. U prvom kolu protiv Crvene zvezde i u osmom kolu protiv podgoričke Budućnosti postigao je tri poena, dok je na gostovanju Partizanu u Beogradu postigao sedam - računajući i dva za pobedu. Na meču protiv Studentskog centra ubacio je čak 30 poena, Zadru je "spakovao" 24, a još četiri puta bio je dvocifren.

Ipak, u Igokei su odlučili da se zahvale Amerikancu na saradnji, pa će on u potragu za novim klubom, a Aleksandrovčani u potragu za novim plejmejkerom, pošto su, kako stoje stvari, ostali već bez dvojice. Ovaj američki prosečno je imao 12,7 poena, 3,8 asistencija i dva skoka po meču u regionalnom takmičenju, pa će biti teško nadoknaditi njegovo odsustvo.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Tagovi