Košarka

"LEDENI" SAT KEVINA PANTERA KOJI SU SVI GLEDALI! Kapiten Partizana na ruci nosi i dijamante - pogledajte (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Sat koji Kevin Panter nosi košta 60.000 evra, s tim što cena varira.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Kevin Panter je lider Partizana i to se vidi na terenu. Dok je bio povređen srpski tim se mučio, kada se on vratio, sve izgleda mnogo bolje. Na parketu pruža sjajne partije, dok van parketa jedan detalj privlači veliku pažnju. U pitanju je njegov sat koji je bio u prvom planu na novogodišnjem klupskom koktelu.

Primetan je bio sjaj na njegovoj ruci, a dan kasnije otkriveno je mnogo više detalja o tome. Stranica na Instagramu posvećena satovima "Sat na ruci" bavila se upravo satom koji je nosio američki košarkaš i to je bila jedna od tema na društvenim mrežama.

"Panter nosi 'Audemars Piguqet Royal Oak 41mm Iced out sa aftermarket setom dijamanata na satu. Popularni 'ledeni' satovi rasprostranjeni su širom sveta i dozvoljavaju ljubiteljima ovog stila da biraju kombinaciju, veličinu i težinu dijamanata što direktno utiče na cenu. Model koji Kevin nosi ima čeličnu osnovu kućišta, funkciju datuma sa crnom podlogom i krupne dijamante na bezelu. Cena sata je 60.000 evra, ali varira i nije tačna cena", navodi se u objavi. Pogledajte i kako izgleda taj sat:

Kapiten crno-belih ima velike ambicije i to ne krije, što potvrđuju i reči sa početka sezone. "Titula u Evroligi je naš cilj, imamo najviše moguće ambicije. Da uđemo u plej-of, pa fajnal-for, pa pehar. Za to radite, trenirate, da biste došli do plasmana na F4 i borbe za titulu", poručio je Panter tada.

Trenutno je tim Željka Obradovića na šestom mestu u Evroligi sa skorom 9-7, koliko imaju i Panatinaikos, Monako, Fenerbahče, Valensija, Baskonija i Makabi. Naredni meč igra u četvrtak u Areni protiv Virtusa koji je trenutno treći sa skorom 11-5. Meč počinje u 18.30 časova.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: