Košarka

ZBOG OVE LEPOTICE SVE JE STALO! Ko je prelepa plavuša? Kaboklo je nije ispuštao iz zagrljaja (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Bruno Kaboklo je sa devojkom Monikom došao na novogodišnji koktel Partizana.

Izvor: MN Press

Partizan je organizovao novogodišnji koktel pred kraj godine, a tamo je najveću pažnju privukla jedna devojka - Karmen Petrović. Ko je ona? Devojka Bruna Kabokla. Njih dvoje ušli su zajedno na proslavu i skoro sve vreme držali su se zajedno. Saigrači su mu prilazili da se jave i popričaju sa njim i njegovom lepšom polovinom.

Inače, njeno pravo ime je Monika Klisara i ona ima i srpsko poreklo. Njeni roditelji su se posle rata u Jugoslaviji preselili u Kanadu i ona je tamo rođena. Poreklom je sa Balkana i bavi se profesionalnim rvanjem. Nije poznato gde i kako su se tačno upoznali.

Ako je verovati podacima na internetu, Monika je rođena u Zenici, ali na svojim društvenim mrežama ističe tri druge zastave, od kojih nijedna nije zastava Bosne i Hercegovine. Na Instagramu stoje zastave Srbije, Hrvatske i Kanade. Uz to navodi i da ima crni pojas u karateu što je samo dodatna potvrda ljubavi prema sportu. U tom sportu je osvojila i dva srebra na državnim prvenstvima u Kanadi.

Ona je u jednom od ranijih intervjua otkrila da je ime dobila po teniserki Moniki Seleš koja je na teniskim turnirima predstavljala Jugoslaviju i Ameriku. Posle uspeha u karateu odlučila je da promeni sport i da se prseli u svet profesionalnog rvanja. Trenutno je deo kečera, takozvanog "WWE", ali je u Razvojnom centru i bori se da dobije ugovor u nekoj od tri najjače organizacije.

Što se Kabokla tiče, on je već sada postao jedan od nezamenljivih igrača kod Željka Obradovića. Od kada je došao konsolidovao je igru u reketu, mnogo pomaže timu i to se vidi. U Evroligi prosečno beleži 12,6 poena, 4,3 skoka i pokazao je da je veliko pojačanje. Pogledajte i kako Karmen izgleda:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: