Košarka

JEZIVO - JOKIĆEV SAIGRAČ IZUJEDAN PO LICU! Doživeo horor na Božić, ušivali mu DESETINE rana, ne samo na glavi!

Autor Mladen Šolak

Strašna situacija u domu poznatog košarkaša.

Izvor: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Košarkaš Denvera Eron Gordon izujedan je po licu i do daljeg neće igrati, jer je hitno morao da bude zbrinut! Lekari su bili prinuđeni da mu zašiju rane sa čak 21 šavom! "Krilni košarkaš Denvera Eron Gordon pretrpeo je ujeden po licu i ruci, nakon što ga je napao pas na Božić. U timu kažu da je u dobrom stanju i da će ostati van ekipe dok se oporavlja. On je pretrpeo ozbiljne ujede po licu i po desnoj, šuterskoj ruci u ponedeljak. Bilo je potrebno da ga ušiju sa čak 21 šavom. Biće potrebno vreme da zaleči povrede, a još nije određen datum njegovog povratka na teren", saopštio je poznati novinar Šams Šaranija.

Gordon je član šampionskog tima Denvera i postao je posebno drag ljubiteljima košarke u Srbiji kada je prošlog leta došao u Sombor i provodio vreme sa Jokićem u njegovom rodnom gradu. Zajedno su išli i na hipodrom, uživali u odmoru, a odlično su krenuli i u odbranu titule u tekućoj sezoni. Gordon, Jokić i ekipa na Božić su pobedili Golden Stejt Voriorse, a baš je Gordon bio igrač koji je dodao Nikoli loptu za odlučujuće zakucavanje pola minuta pre kraja.

Po svemu sudeći, nakon tog meča i odlaska kući, Eron je doživeo strašan napad psa koji će ga do daljeg udaljiti sa terena i drastično oslabiti Jokićev tim. Eron Gordon je ove sezone prosečno postizao po 13,6 poena, uz 6,9 skokova po utakmici i član je startne petorke šampionskog sastava trenera Majkla Melouna. U NBA ligi je već deset godina, ali nikad se nije doživeo ništa slično, a ne pamti se da je zbog ovog razloga i neki košarkaš najjače lige na svetu morao na bolovanje.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: