HAOS

SKANDAL U CRNOJ GORI - UHAPŠEN PREDSEDNIK MORNARA! Poznati svi detalji, evo za šta je je osumnjičen!

Autor Nemanja Stanojčić

Đorđije Pavićević uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je švercovao cigarete.

Izvor: MN Press

Skandal u Crnoj Gori, Đorđije Pavićević je uhapšen! Predsednik abaligaša Mornara iz Bara i rođeni brat trenera tog kluba Mihaila Pavićevića uhapšen je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva prenose "Vijesti".

Kako se navodi, on je sa još dvoje službenika Uprave prihoda i carina uhapšen zbog sumnje da je krijumčario cigarete. Pored Pavićevića uhapšeni su I.K. i V.Đ. I bivši zaposleni u Pavićevićevoj firmi N.K. "Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a posle pretresanja prostorija privrednog društva 'P' DOO B je Specijalno policijsko odeljenje lišilo slobode Đ.P. osnivača i odgovorno lice društva, kao i bivšeg zaposlenog u društvu N.K. i dva službenika Uprave prihoda i carina I.K. i V.Đ. zbog osnova sumnje da su učinili krivično delo stvaranja kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave i krijumčarenje putem pomaganja", rekao je za "Vijesti" Vukas Radonjić, portparol SDT-a.

On je naglasio da će protiv osumnjičenih fizičkih lica biti podneta krivična prijava, ali i protiv osumnjičenog pravnog lica i tri osumnjićena pravna lica "A.D.C", "A" i "L.I" koji imaju sedište u inostranstvu. "I za njih postoje osnovi sumnje da su učinili krivično delo stvaranja kriminalne organizacije."

Posle svega što se dogodilo oglasio se i Dritan Abazović na društvenim mrežama. "Sve ono na šta godinama ukazujemo svakodnevno se obistinjuje. U Tužilaštvo predata šema šverca počinje da dobija svoj epilog. Ruka pravde ne staje", poručio je Abazović na Tviteru.

Đorđije je 2019. godine postao predsednik kluba iz Bara i zajedno sa svojim bratom i trenerom Mihailom podigao je ekipu na noge. Tokom prethodnih sezona često su bili u plej-ofu i borbi za doigravanje, ali ove sezone im nikako ne ide. Trenutno su poslednji u ABA ligi sa skorom 1-12. Podsećanja radi, Đorđije Pavićević prošle sezone bio je i prvi čovek ABA lige.

(Vijesti/MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: